Saturday, March 9, 2019
Labels:
Protein Soya
Jia Hor Instant Soya Protein
By
wardah
-
March 09, 2019
Kandungan dan Keistimewaan
Kandungan Utama: Protein kacang soya
terasing + Lesitin + Kalsium Kasein + enzim betik + enzim nanas.
Keistimewaan:
Keistimewaan:
- Protein kacang soya ialah Protein yang bersifat tumbuh-tumbuhan. Dengan kadar penghadaman setinggi 95%, ia lebih mudah diserap dan dipergunakan oleh badan, juga dapat mengurangkan penyerapan lemak dan kolesterol oleh badan.
- Lesitin dapat mengurangkan timbunan lemak di pembuluh darah dan hati, mempergiatkan pembesaran saraf sereberum. Pengambilan Protein oleh wanita hamil sangat baik untuk pertumbuhan sereberum bayi, juga dapat mencegah penyakit nyanyuk.
- Enzim betik dan enzim nanas dapat menguraikan Protein bermolekul besar menjadi molekul kecil supaya memudahkan penyerapan dan pencernaan Protein.
- Preskripsi yang lengkap ini membolehkan anda menyerap semua Asid Amino yang diperlukan oleh badan dengan sekali gus, anda dapat mengekalkan kecergasan pada setiap masa.
Subscribe to:
Post Comments
(
Atom
)
No comments :
Post a Comment