Saturday, March 9, 2019

Jia Hor Instant Soya Protein

Kandungan dan Keistimewaan

Kandungan Utama: Protein kacang soya terasing + Lesitin + Kalsium Kasein + enzim betik + enzim nanas.
Keistimewaan:
  • Protein kacang soya ialah Protein yang bersifat tumbuh-tumbuhan. Dengan kadar penghadaman setinggi 95%, ia lebih mudah diserap dan dipergunakan oleh badan, juga dapat mengurangkan penyerapan lemak dan kolesterol oleh badan.
  • Lesitin dapat mengurangkan timbunan lemak di pembuluh darah dan hati, mempergiatkan pembesaran saraf sereberum. Pengambilan Protein oleh wanita hamil sangat baik untuk pertumbuhan sereberum bayi, juga dapat mencegah penyakit nyanyuk.
  • Enzim betik dan enzim nanas dapat menguraikan Protein bermolekul besar menjadi molekul kecil supaya memudahkan penyerapan dan pencernaan Protein.
  • Preskripsi yang lengkap ini membolehkan anda menyerap semua Asid Amino yang diperlukan oleh badan dengan sekali gus, anda dapat mengekalkan kecergasan pada setiap masa.
Rujukan

No comments :

Post a Comment